+371 26 164 473

padegas.ps@gmail.com

bioloģiskā saimniecība

Dabiskā salduma māksla: mājās gatavotie zefīri

Zefīri

Kad kāds jautā, kas ir mūsu TOP produkts no saldumiem, tad pirmā atbilde ir zefīri.  Mūsu mājas gatavotie zefīri izceļas ar savu dabīgo sastāvu un burtiski sulīgo garšu un tos gatavo Padegu saimniece Sandra. Sandras gatavotie zefīri sastāv tikai no dabīgām sastāvdaļām. 

Lai piešķirtu maigu, putojošu tekstūru, tiek pievienots olbaltums no mūsu pašu audzētajām vistu olām.  Lai iegūtu zefīru sulīgo garšu un krāsaino izskatu, tiek izmantots dabīgu ogu biezeni. Lielākoties tiek izmantotas avenes vai upenes, kas piešķir zefīriem ne tikai garšas bagātinājumu, dabīgu krāsu, bet papildina ar vitamīniem. Konsistenci un saldumu zefīriem piešķir cukurs, kas tiek pievienots tik daudz, lai papildinātu garšu, bet tiktu saglabāta arī dabīgās ogas garša. Papildus tiek pievienots dabiskais želējošais aģents – agars –  formas un konsistences saglabāšanai. 

Sandras gatavotie zefīri no citiem saldumiem izceļas ar savu dabīgo garšu un  maigumu, kur saldums   vijas ar skābumu, varētu pat teikt, radot daudzdimensiālu garšu.  Mājas gatavotie zefīri var būt pat mazāk saldi, tādējādi nodrošinot ne tikai izcilu garšas pieredzi, bet arī veselīgāku alternatīvu saldumiem.

Taču, runājot par zefīriem, vērtējam arī to izskatu – tie ir tik dekoratīvi, ka lieliski kalpos kā skaists svinību galda noformējums gan kāzās, gan kristībās, gan citos svētkos, pasniegti elegantā traukā.

Zefīri
Zefīri
Zefīri

Kontakti

Visas tiesības aizsargātas © 2023 Padegas

dizains un izpildījums green graphics